Střih a zpracování videa
Exac s.r.o.
Pinnacle Studio 25 Standard ML EU
Pinnacle Studio 25 Standard ML EU
Pinnacle Studio 25 Standard ML EU

Pinnacle Studio 25 Standard ML EU

Vaše cena v Kč s DPH: 1.339,-

Vaše cena v Kč bez DPH: 1.107,-

Dostupnost: skladem

Kód: PNST25STMLEU



DOTAZ NA PNST25STMLEU Pinnacle Studio 25 Standard ML EU

Jméno:

Email:

Telefon:

Dotaz:

Opiště kód



Posuňte hranice práce s klíčovými snímky s naprostou kontrolou.

Pinnacle Studio posouvá hranice práce s klíčovými snímky a nabízí nejvyšší úroveň přesnosti a kontroly. Máte možnost ovládat každý jednotlivý parametr efektu- pozici, velikost, rotaci, průhlednost, barvu a mnoho dalšího. Nic není nemožné – vše lze upravit a přizpůsobit. Pinnacle Studio vám nejen nabízí možnost manipulace s efekty snímek po snímku, ale také naprostou svobodu při ovládání všech prvků titulků a grafiky pomocí parametrů Color Grading a maskování videa. S možností kompletního přizpůsobení klíčových snímků v softwaru Pinnacle Studio máte k dispozici neomezený výkon a nejvyšší přesnost pro převedení vaší vize do reality.

Zjednodušte pracovní postupy s časovou osou a přizpůsobitelným rozhraní.

Pinnacle Studio vám umožňuje převzít kontrolu nad uživatelským rozhraním a přizpůsobit si ho tak, aby odpovídalo vašim preferencím. Můžete vytvářet vlastní zkratky a bez problémů pracovat na jedné nebo více obrazovkách. S efektivní možností vnoření klipů můžete seskupovat klipy a používat efekty na celé sekce videa najednou. Tyto vnořené klipy (dílčí projekty) můžete snadno uložit a použít je v budoucích projektech! Výkonné pracovní postupy umožňují posunout střih na novou úroveň. Můžete také využít inteligentní nástroje pro zarovnání k přichycení videa a překryvů na správné místo napříč neomezeným počtem stop. Užijte si s produktem Pinnacle Studio naprostou flexibilitu pracovní plochy.

Převratné možnosti střihu s výkonem maskování videa.

Nechte se vtáhnout revolučním výkonem maskování videa s produktem Pinnacle Studio Ultimate. Prozkoumejte nekonečné možnosti vrstvení, vylepšování a speciálních efektů s vlastním maskováním videa. Díky dynamickým ovládacím prvkům maskování můžete střihat, zeslabit nebo zesílit, vylepšit a transformovat sekce každého snímku samostatně. Dosáhněte neuvěřitelných transformací – od odebrání rušivých objektů po použití speciálních efektů, které se snímek po snímku vyvíjejí. Ovládací prvky maskování videa produktu Pinnacle Studio nabízejí naprostou kontrolu nad střihem.

Popusťte uzdu kreativitě s komplexní sadou výkonných ovládacích prvků Color Grading.

Rozšiřte své možnosti v oblasti barev s komplexní sadou profesionálních ovládacích prvků Color Grading produktu Pinnacle Studio Ultimate. Použijte na videa profesionální nástroje Color Grading se zahrnutými profily LUT. Můžete dotvořit náladu každé scény s ovládacími prvky vyvážení bílé a tonálních křivek, zvýraznit červenou u západu slunce nebo modrou barvu oceánu s nastavením sytosti, projasnit a vylepšit podexponovaný záznam a mnoho dalšího! Pinnacle Studio zahrnuje profesionální nástroje Color Grading k dosažení přesných a ohromujících transformací barev.

Pinnacle Studio nabízí profesionální výkon bez profesionální cenovky.

Zaměřte se na nejjemnější detaily napříč časovou osou a získejte naprostou kontrolu nad přechody a pohybem s přesnými ovládacími prvky klíčovým snímků. Produkt Pinnacle Studio Ultimate je plný profesionálních funkcí, které byste čekali od profesionálního softwaru – ale za zlomek ceny. Posuňte své videoprojekty na novou úroveň s nejmodernějšími nástroji, jako jsou maskování videa, Color Grading, střih záznamu z více kamer, záznam obrazovky a další. S přesností na snímek a neomezenými kreativními možnostmi nabízí produkt Pinnacle Studio profesionální výkon bez profesionální cenovky.

Užijte si nástroje pro snadný záznam videa a záznam obrazovky.

Pinnacle Studio usnadňuje tvorbu jedinečných a kreativních produkcí s více kamerami. S funkcí MultiCam Capture Lite můžete pomocí jediného kliknutí nahrávat video z webové kamery, systémový zvuk, zvuk mikrofonu a záznam obrazovky. S nástrojem pro střih záznamu z více kamer Pinnacle také rozšiřuje možnosti u projektů s více kamerami. Nechte se vtáhnout tímto výkonným nástrojem pro střih až šesti zdrojů a snadno synchronizujte video a vyberte úhel, který chcete při přehrávání použít. Pinnacle Studio nabízí všechny potřebné nástroje k nahrávání a produkci výukových videí, tutoriálů, prezentací a projektů s více kamerami.

Přesný střih, převod a transformace 360° videa

Pinnacle Studio překonává představy o tradičním střihu a nabízí vše potřebné k transformaci 360° videa! Vydejte se za hranice běžných funkcí pro střih a proměňte svá 360° videa s efekty Tiny Planet a Rabbit Hole. Přeberte kreativní kontrolu nad perspektivou a převeďte 360° videa na standardní video nebo je exportujte pro přehrávání na VR brýlích nebo přehrávačích 360° videa! Pinnacle Studio dále rozšiřuje vaše obzory v oblasti střihu videa s možností předvést 360° videa každému obecenstvu ve vašem stylu.

Nahrávejte, střihejte a ovládejte zvuk jako profesionál.

S produktem Pinnacle Studio Ultimate ovládnete zvuk. Můžete přizpůsobit hlasitost s použitím klíčových snímků a snadno používat efekty zesílení nebo zeslabení. Užijte si praktičnost nástrojů pro nahrávání videa zabudovaných do časové osy pro rychlé přidávání hlasových komentářů a dialogů ke každému projektu! Můžete snadno vrstvit zvukové stopy a použít ducking k automatickému vyvážení úrovní zvuku, aby vaše primární stopa zvuku byla slyšet jasně a čistě. Díky knihovně zvukových efektů a bezplatné hudby nabízí Pinnacle Studio výkon pro naprostou kontrolu nad zvukem.

S ohromující knihovnou výukových materiálů bude učení hračka.

Knihovna výukových materiálů produktu Pinnacle Studio vám pomůže vytvářet hned od začátku videa vysoké kvality. Střih videa je náročná disciplína a Pinnacle Studio nabízí potřebné prostředky, díky kterým můžete prozkoumat rozhraní a posunout videa na novou úroveň, až budete připraveni. Rozšiřte své dovednosti a naučte se nové techniky s rychlými tipy a triky – v psané formě i ve formě videa. Klaďte dotazy a spojte se s dalšími uživateli na našich uživatelských fórech. S naší knihovnou prostředků na dosah ruky zvládnete vše – od začátečnických střihů po pokročilé techniky. Prohlubte své znalosti, spojte se s dalšími uživateli online a objevte skutečný výkon, přesnost a kontrolu, které nabízí Pinnacle Studio.

Sdílejte videa napříč formáty, zařízeními a obecenstvem.

Převezměte kontrolu nad exportem videa díky podpoře všech oblíbených formátů souborů a zařízení. Můžete videa přímo nahrát na YouTube nebo Vimeo nebo je umístit na preferovanou sociální síť. Pinnacle Studio rozšiřuje možnosti v oblasti sdílení a zahrnuje možnost tvorby DVD, díky které můžete vytvářet vysoce kvalitní disky s použitím přizpůsobitelných nabídek a kapitol. S produktem Pinnacle Studio můžete předvést svá videa každému obecenstvu.

Minimální systémové požadavky
  • Operační systém: Windows 11, Windows 10 (64bitová verze)
  • Procesor*: Intel Core i3 nebo AMD A4 3,0 GHz nebo vyšší
    • Pro podporu AVCHD a Intel Quick Sync Video je vyžadován Intel Core i5 nebo i7 1,06 GHz nebo vyšší
    • Pro UHD, střih z více kamer nebo 360° videa je vyžadován Intel Core i7 4. generace nebo novější nebo AMD Athlon A10 nebo vyšší
  • RAM: 4 GB nebo vyšší, 8GB a více je vysoce doporučeno pro střih UHD, z více kamer nebo 360° video
  • Grafická karta: Minimální rozlišení 1024 x 768, minimální 256 MB VGA VRAM, 512 MB nebo vyšší doporučené pro hardwarovou akceleraci dekódování
  • Doporučeno grafické rozhraní DirectX:
    • NVIDIA GeForce řady 700 / Quadro 600 (na bázi Fermi) nebo novější (pro podporu CUDA je vyžadováno povolení CUDA)
    • Řada ATI Radeon HD 5XXX nebo vyšší
    • Intel HD Graphics od Ivy Bridge nebo vyšší
    • Editor 3D-titulků vyžaduje DirectX 11
  • Zvuková karta: Zvuková karta kompatibilní se systémem Windows
  • Místo na pevném disku: 10 GB místa na pevném disku pro plnou instalaci
  • Pro instalaci, registraci a aktualizace je vyžadováno připojení k internetu. Pro používání produktu je nutná registrace.
  • Podporované formáty pro Import:
    • Video: AVCHD, DV, HDV, AVI, MPEG-1/-2/-4, Flash, 3GP (MPEG-4, H.263), WMV, nekódované tituly DVD (včetně DVD-VR/+VR ), MOV (DV, MPEG-4, H.264), HEVC ** (H.265), XAVC, MXF, DVCPRO HD, XAVC S, GoPro LRV, Cineform
    • Zvuk: MP3, MPA, M4A, WAV, AMR, AC3, AAC, Vorbis, WMA
    • Obrázek: BMP, GIF, JPG, JPS, J2K, PCX, PNG, PSD, TGA, TIF, WMF
  • Podporované formáty pro Export:
    • Disk: DVD, AVCHD, Blu-ray (nutno dokoupit modul Blu-ray)
    • Video: DV, HDV, AVI, WMV, MPEG-1/-2/-4, Flash, 3GP, HEVC ** (H.265, H.264), XAVC S, MOV, M2TS, FLV, 3GP, GIF , Cineform
    • Obrázek: BMP, JPEG, TIF, TGA
    • Zvuk: AC3, MP2, MP3, MP4, WAV
  • Příslušenství
    • Pro vytváření disků DVD a AVCHD je nutná vypalovačka DVD
    • Vypalování disků Blu-ray vyžaduje zakoupení samostatného modulu plug-in přímo z programu Pinnacle Studio
  • Specifikace produktu se mohou změnit bez předchozího upozornění nebo závazku.
    • *Pro podporu videa 8K se doporučuje procesor Intel 6. generace nebo novější nebo procesor řady NVIDIA 10 nebo novější nebo procesor AMD řady 4000 nebo novější.
    • ** Podpora HEVC (H.265) vyžaduje podporu hardwaru počítače nebo grafické karty a nainstalované video rozšíření Microsoft HEVC.

 

Podporované jazyky

Angličtina, Čeština, Dánština, Finština, Francouzština, Holandština, Italština, Japonština, Němčina, Polština, Ruština, Španělština a Švédština