LED technologie
Exac s.r.o.
LED-FC015i-275
LED-FC015i-275
LED-FC015i-275

LED-FC015i-275

Vaše cena v Kč s DPH: 8.487.194,-

Vaše cena v Kč bez DPH: 7.014.210,-

Dostupnost: na dotaz

Kód: 81000481



DOTAZ NA 81000481 LED-FC015i-275

Jméno:

Email:

Telefon:

Dotaz:

Opiště kód



POPIS

Svazky pro živou a barevnou vizualizaci obsahu

Díky zobrazení hluboké černé a mimořádným úrovním kontrastu se obsah zobrazuje zvlášť živě, aby diváka pohltil a zaujal i v náročných okolních podmínkách.

Svazky řady Direct View LED-FC využívají nejnovější technologii flip-chip CoB, která poskytuje úžasný obrazový výkon s nejmodernější úrovní kvality a zároveň výrazně zvyšuje energetickou účinnost, čímž zajišťuje snížení provozních nákladů během celé životnosti.

Díky odolnosti, vysokému kontrastnímu poměru a jasu se série FC skvěle hodí pro širokou škálu použití v náročných podmínkách v dopravě, muzeích, konferenčních prostorech a mnohých dalších.

VÝHODY
  • Perfektní kontrastní poměr až do 20000:1 a hluboký stupeň černé barvy – zajišťuje, že se obsah zobrazuje v živé čistotě pro ten nejlepší zážitek ze sledování.
  • Výrazné snížení spotřeby energie – technologie CoB je vysoce efektivní, spotřebuje až o 40% méně energie v porovnání se standardní technologií SMD při stejném jasu.
  • Osvědčený mechanický design skříňky – podporuje rychlou a jednoduchou instalaci na stěnu nebo volně postavenou, čímž se dosáhne přesného zarovnání modulů pro vnímání jedné velké plochy.
  • Prvotřídní vizuální výkon – nevídaná reprodukce barev s vynikajícím výkonem mimo úhel záběru.
  • Bezpečná investice do špičkových vizualizací dvLED – technologie CoB zajišťuje větší odolnost a delší životnost instalací.