Monitory
Exac s.r.o.
55“ Du-Co Room System
55“ Du-Co Room System
55“ Du-Co Room System

55“ Du-Co Room System

Vaše cena v Kč s DPH: 249.825,-

Vaše cena v Kč bez DPH: 206.467,-

Dostupnost: na dotaz

Kód: 40001570



DOTAZ NA 40001570 55“ Du-Co Room System

Jméno:

Email:

Telefon:

Dotaz:

Opiště kód



POPIS

Prostorový systém duálních obrazovek pro kreativní a interaktivní hybridní setkání

55-palcový prostorový systém duálních obrazovek NEC kombinuje dva displeje, interaktivní NEC MultiSync® M551 IGB a identicky navržený neinteraktivní nedotykový displej MultiSync® M551 IGB do komplexního uživatelsky přátelského systému. Ideálně se hodí na zařízení prostoru pro setkání a spolupráci, ať už pro týmová setkání s plnou přímou účastí nebo hybridní setkání. Svým elegantním a vkusným designem se řešení displeje bezproblémově hodí do moderních kancelářských prostorů.

Při práci s interaktivním a neinteraktivním displejem ve variantě duálních obrazovek již uživatelé nemusí dělat kompromisy mezi designem a funkčností. S 55-palcovým prostorovým systémem NEC Du-Co profitují uživatelé nejen z vizuálně příjemného řešení, ale i z rozšířené použitelnosti. Systém vybavený dotykovým displejem InGlass™ nabízí ve své třídě nejlepší zážitek z psaní perem na papír. Řešení displeje optimalizované pro prostorový systém videokonference umožňuje kreativní procesy při hybridních setkáních, jako jsou Microsoft Teams nebo Zoom.

VÝHODY
  • Nedělejte ústupky v oblasti designu – zkombinujte interaktivní a neinteraktivní displej se stejným elegantním a vkusným designem.
  • Přirozený zážitek z psaní – je to jako psát na papír! Bez ohledu na to, zda používáte prst nebo pero, dotyková technologie InGlass™ poskytuje bezproblémový interaktivní dotykový výkon včetně Windows Ink a potlačení dlaně.
  • Oba displeje jsou vybaveny technologií připojení NEC Open Modular Intelligence (OMI) – vyberte si přizpůsobitelný výpočtový výkon s deskou Raspberry Pi Compute Module 4 nebo výkonnějšími deskami Intel® Smart Display Modules (Intel® SDM) pro řešení na míru.
  • Připravený na provoz v kritických podmínkách 24 hodin denně 7 dnů v týdnu – úzkostlivý výběr průmyslových součástek a pečlivý design zaměřený na náročné podmínky používání doprovázejí působivý a nepřetržitý zážitek ze sledování.
  • Zvyšte si produktivitu – roční bezpoplatná licence FlatFrog Board for Rooms ke zvýšení efektivity vašich mítinků