Monitory
Exac s.r.o.
MPi4 Kit Appspace Digital Signage
MPi4 Kit Appspace Digital Signage
MPi4 Kit Appspace Digital Signage

MPi4 Kit Appspace Digital Signage

Vaše cena v Kč s DPH: 3.736,-

Vaše cena v Kč bez DPH: 3.088,-

Dostupnost: na dotaz

Kód: 100016181



DOTAZ NA 100016181 MPi4 Kit Appspace Digital Signage

Jméno:

Email:

Telefon:

Dotaz:

Opiště kód



POPIS

Dokonalá synergie času a prostoru

I když jsou konfigurace s několika displeji jednoduchým nástrojem k vytvoření rozměrnější digitální plochy, podmínkou dosažení působivého zážitku ze sledování je dokonalý soulad všech prvků. Systém pro kalibraci nástěnných displejů od společnosti NEC automaticky nastaví barvu a jas každého displeje tak, aby se dosáhl vjem jediného souvislého digitálního plátna. Určité faktory, jako je postupná ztráta původních vlastností, jednotlivé komponenty a tolerance, způsobují, že každý displej digitálního plátna bude mít své vlastní charakteristiky. Při použití kolorimetru NEC se však všechny relevantní parametry odměřují a upraví tak, aby se zajistila dokonalá rovnoměrnost na celé ploše.

VÝHODY
  • Automatická kalibrace a korekce rovnoměrnosti - Zařízení pro kalibraci zobrazovací stěny s použitím nebo bez použití senzoru komunikuje přímo s každým displejem, aby automaticky nakonfigurovalo nastavení displeje.
  • 10-bitové interní vyhledávací tabulky (LUT) - Tři interní 10-bitové vyhledávací tabulky (LUT) v rámci každého displeje umožňují kalibračnímu systému provést přesná nastavení křivky tónové odezvy.
  • Gamma korekce - Vedle nastavení intenzity (svítivosti) a bílého bodu displeje dokáže software i kalibrovat odstíny šedé pomocí interních LUT tabulek displejů. To znamená, že mimořádnou přesnost barev lze dosáhnout nejen při 100 % bílé, ale i u všech stupňů odstínů šedé. Využít lze i různé křivky tónové odezvy; od malé jednoduché gamma hodnoty až po komplexní vlastní křivky.
  • Flexibilní připojení - Displeje lze připojit k hostitelskému kalibračnímu počítači pomocí rozhraní RS232, LAN nebo kombinace obou. Při použití bezdrátovým rozhraním vybaveného hostitelského počítače a sítě LAN je možné displeje kalibrovat bez fyzického připojení k hostitelskému počítači.
  • Ideální řešení pro společnosti, které pronajímají vybavení, jakož i náročné uživatele - Všechny konfigurace, měření a kalibrační údaje se mohou uložit v podobě projektového souboru pro budoucí reference, opětovnou kalibraci a obnovu nastavení.
  • Interní testovací vzory - Interně generované testovací vzory umožňují realizovat automatickou kalibraci bez manuálního výběru testovacích vzorů a bez potřeby připojení k počítači, čímž se celý proces výrazně zjednodušuje.